Toate lucrurile bune sunt trei (I)

In mod evident, poporul german poate fi acuzat de lipsa de imaginatie….dar, o compenseaza magistral prin capacitatea de sinteza. Bunaoara este binecunoscut proverbul nemtesc: “Toate lucrurile bune sunt trei: vinul, femeia si cantecul” (in ordinea asta). In legatura cu primul element, iata ce citim pe ultima pagina a meniului unui cafe-bar din Constanta:

1. Orice vodca buna are peste 40 grade; 2. Jack Daniel’s nu este bourbon ci Tennesse Whiskey; 3. Gheata este ingredientul principal intr-o bautura; 4. Tequila este numai aceea bautura care are cel putin 51% planta agave- asa ca – beware! 5. Absint este de fapt vodca aromata si amestecata cu uleiuri si plante; 6. Espresso lung pierde aroma cafelei si dubleaza cantitatea de toxine; 7. Zaharul brun este zahar demerara, restul este caramel si coloranti.

Scurt si la obiect. Logica asocierii informatiilor de mai sus e inecata in aburii de absint. Un lucru e cert: traim intr-o lume nebuna, dar extrem de amuzanta! Cheers!

Disclaimer: Avand in vedere ca, in general, toate lucrurile bune sunt fie ilegale, fie imorale, fie ingrasa, dezaprobam cu fermitate consumarea punctelor 1,2,4, 5, 6 (dau dependenta), 3 (provoaca galci), 7. (ingrasa, pericol de diabet).

DC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: