Curat (ne)constitutional

Curtea Constitutionala a respins azi  unele sesizari – cea cu suspendarea lui Basescu, atentie ca inadmisibila-deci nici nu  s-a intrat pe fondul cauzei; cea cu revocarea lui Blaga si Anastase si a admis-o pe cea cu cenzurarea de catre ea insasi a hotararilor Parlamentului! Victorie striga Ponta si debiteaza cugetari de o  logica extraordinara (scoala comunista, dupa cum spuneam): s-a respins sesizarea, inseamna ca nu e neconstitutional, inseamna ca e constitutional, inseamna ca e bine!!!! Aristotel (de la care a copiat la rand toata lumea, inclusiv Ponta, dar se pare ca nu a inteles mare lucru) spunea: A enunta ca ceea ce este nu este sau ca ceea ce nu este este constituie o propozitie falsa, dimpotriva o enuntare adevarata este cea prin care spun ca ceea ce este este si ca nu este ceea ce nu este” Deci, una peste alta Ponta cu toate doctoratele si masteratele lui fictive ar trebui sa ia lectii de la Vanghelie: care este! Dar scurt pe doi, ce s-o lungim cu filosofia: Trebuie atacat nu la Curtea Constitutionala – e prea inalt, ci la Judecatoria sector 5 , sectia penala.

Si inca ceva: Hitler prin alegeri a ajuns la putere! De aia sare Germania in sus, ca, saraca s-a fript cu ciorba si nu pentru ca duce campanie odioasa Basescu si PDL: fas! Ea recunoaste bine de tot simptomele dictaturii! Dar are Ponta ac de cojocul lui Merkel! A sustinut-o Basescu pana acum, acum s-a schimbat foaia: o sa intoarcem armele, cum am mai facut-o, era  tot vara,  si ne vom refugia, unde altundeva, decat in bratele Maicii Rusii…

Pana una alta creste cursul dinarului si al mahmudelei, ratele la creditele in valuta, costurile finantarii publice. In curand o sa se scumpeasca si leusteanul din pietele volante ale lui Oprescu (tot raul spre bine: poate raman goale si scapam de ele)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: